Agaknya dah lama jugak tak memegang sudip, senduk, dan yang seangkatan dengannya. Rutin harian selepas kerja adalah beli makanan untuk diner. Ala carte la katakan. Biasalah. Memang alasan yang paling popular adalah tiada masa dan penat. Tapi dulu waktu di Seri Manjung at least ada la sekali dalam seminggu masak makanan sendiri. Argh!!! Cepat-cepatlah settle down di sini.
Monday, 10 September 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Disember 2017
Sekejap masa berlalu. Sedar xsedar dah masuk bulan Disember. Penghujung tahun 2017. Ntah apa yg kita target tahun ni dah tercapai ke belum...
-
Entri kali ni hanyalah untuk tambahkan follower di blog ini. Penulis rasa, sudah tiba masanya untuk kembangkan isi kandungan dalam blog ini...
-
Dalam proses untuk memohon loan untuk pembiayaan harta seperti rumah mahupun peribadi, anda seharusnya tahu akan kelayakan semasa anda sebel...
-
Entri ini dedikasi khas buat rakan-rakan blogger yang merupakan bakal penuntut atau mak dan ayah anak yang teringin untuk mengikuti Program...
Kalau dah start masak sendiri tu, sudi-sudi lah hantarkan sikit ke precint 8..hohoho
ReplyDeletedah dekat sikit ni, nanti masak banyak2 n boleh makan ramai2...heeeee
ReplyDeletewow besarnya lobster tu, tentu sedap~
ReplyDeleteteringin pula nak makan~
ReplyDeleteSekarang saya dah ada isteri. isteri je selalu masak. saya ada masak gak kadang2. hehehe.
ReplyDeleteFrom,
Nasz
MOHD NASER.COM
Biasalah kadang-kadang gian nak masak, tapi ada time rasa malas jugak
ReplyDelete