Agaknya dah lama jugak tak memegang sudip, senduk, dan yang seangkatan dengannya. Rutin harian selepas kerja adalah beli makanan untuk diner. Ala carte la katakan. Biasalah. Memang alasan yang paling popular adalah tiada masa dan penat. Tapi dulu waktu di Seri Manjung at least ada la sekali dalam seminggu masak makanan sendiri. Argh!!! Cepat-cepatlah settle down di sini.

Kalau dah start masak sendiri tu, sudi-sudi lah hantarkan sikit ke precint 8..hohoho
ReplyDeletedah dekat sikit ni, nanti masak banyak2 n boleh makan ramai2...heeeee
ReplyDeletewow besarnya lobster tu, tentu sedap~
ReplyDeleteteringin pula nak makan~
ReplyDeleteSekarang saya dah ada isteri. isteri je selalu masak. saya ada masak gak kadang2. hehehe.
ReplyDeleteFrom,
Nasz
MOHD NASER.COM
Biasalah kadang-kadang gian nak masak, tapi ada time rasa malas jugak
ReplyDelete